Facebooktwitter

Eirik Nicolaysen er klar for en ny sesong med klubben!

 

Hovedtrener Teemu Elomo beskriver Eirik som en rask og hardt arbeidene spillere, i tillegg er han ung med ennå stor potensiale til å utvikle seg videre som hockeyspillere.

 

20-åringen fra Haugesund står oppført med 5 poeng på 48 kamper i første divisjon.

 

Eirik er en av vår egne som startet på hockeyskolen, jobbet seg videre gjennom klubbens U-lag og nå blir dette hans 5. sesong på A-laget. I tillegg har han skrevet klubbhistorie, han var den første til å score mål hjemme i Haugesund ishall i 1.divisjon, sier sportsligleder Tore Tverderøy Jr.

 

Under trenere Teemu Elomos’ første sesong i klubben tok Eirik store skritt i sin utvikling, dessverre så var han vekke fra trening nærmer en og en halv måned og misset syv kamper midt under sesongen.

 

Sesongen gikk helt greit, vi klarte å holde 4. plassen når de stengte ned ligaen, som var lagets målsetning. Men det var en del kamper som vi tapte og som me burde vunnet. Personlig så ser jeg fortsatt utvikling men jeg ble litt bremset når jeg knakk hånden midt i sesongen, sier Eirik selv om forrige sesong.

 

Nå gleder vi oss til å ha med oss Eirik ennå en sesong og at vi får lov at følge hans videre utvikling som ishockeyspillere på nære hold

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

 

 

Posted in spillerstall

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *