Facebooktwitter

 

Kaptein Kevin Kallonen er klar for en ny sesong i den lyseblå drakten! 

 

Kevin kom til klubben og byen innfør forrige sesong og ble håndplukket med av trenere Teemu Elomo fra deres forrige klubb Osby IK i Sverige.

Kevin er en utrolig god toveis-back, akkurat den type spillere som alle lag trenger å ha i troppen, presiserer Teemu.

 

26-åringen som opprinnelig kommer i fra Finland har naturlig nok Finsk som morsmål. Men som mange andre i fra landet med de tusen sjøene så snakker han også svensk, noe som har hjulpet godt i akklimatiseringen i Norge.

Det har vært utrulig gøy å flytte til Norge, jeg har virkelig likt meg her. Vakker natur og trivelige mennesker å siden jeg snakker svensk så har det heller ikke vært noe problem med kommunikasjonen, forteller Kevin selv som sin flytt til Norge.

 

Forrige sesong stod Kevin for 13 poeng på 25 kamper, men det er helst i det defensive spillet han har gjort avtrykk. Med sin erfaring fra spill på høytnivå over lang tid og sin styrke i duell spillet i tillegg til sine lederegenskaper var han en av Elomo’s viktigaste spiller under sesongen.

Jeg syns sesongen var veldig hendelsesrik og personlig er jeg fornøyd. Jeg fortsatte at utvikle meg og syns at vi som lag gjorde en bra sesong, selv om vi hadde litt vanskelig forhold til tider. Vi var en bra gjeng med god kjemi og det var gøy at spille sammen. Dessverre så ble serien stoppet før vi fikk spillet den ferdig, jeg hadde virkelig gledet meg og sett frem til å få være med å kjempe i sluttspillet, sier Kevin om forrige sesong.

 

Med utdannelse innen barn og ungdom og arbeid som spesialpedagog på en skole her i byen er han nå altså klar for en ny sesong med oss. Forhåpentligvis kan han toppe den forrige sesongen og hjelpe laget og klubben at ta ennå et skritt oppover i tabellen.

Jeg hadde en god følelse i kroppen etter forrige sesong. Vi gjorde en bra sesong og jeg har en følelse av at vi gjøre det ennå bedre neste sesong! Når alt ut forbi hockeyen også føles bra så var det aldri noen tvil om at jeg ønsket at bli her. Personlig er mitt mål at forsette utvikle meg og at gi alt for at laget skal nå så langt som mulig. Vi kommer selvfølgelig å sette målsetninger innom laget etterhvert, men jeg går alltid inn i en sesong for at vinne. Jeg er utrulig gira og forventningsfull innfør neste sesong, sier Kevin.

 

Mer om Kevin her: https://www.eliteprospects.com/player/66776/kevin-kallonen

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

 

 

Posted in bredde

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *