Facebooktwitter

Sivert Garvik er klar for en ny sesong i den lyseblå drakten!  

 

Sivert er en fantastisk lag spiller som jobber utrulig hardt og gir alt av seg selv i hver eneste trening og kamp, forteller Teemu Elomo (hovedtrener) om Sivert.

 

Den 24-årige forwarden som opprinnelig er fra Stavanger og har spilt for Stavanger Oilers sin juniorvirksomhet helt opp på U20 nivå kom til oss fra Furuset innfør sesongen 2020/21. Nå er han klar for sin andre sesong i klubben.

Det føles veldig bra. Var egentlig aldri i tvil om å re-signere, så fint å få det gjort så jeg kan begynne å fokusere på neste sesong. Siden denne sesongen aldri ble fullført og vi ikke fikk spille sluttspill så føles det som noe er uoppgjort, både for meg og laget, sier Sivert om re-signeringen.

 

Det er utrulig kjekt at vi klarer å hente tilbake hockeytalenter til Rogaland som tidligere måttet flytte til Østlandet eller andre deler av landet for at få utvikling og spilletid på passende nivå. Ikke minst at vi klarer at beholde de her, på rett side av fjellet. Under sesongen 2020/21 stod Sivert for 8 poeng på de 25 kamper som ble spilt. Selv om det ikke var den beste sesongen sett til poeng så langt i karrieren så ble han uansett godt lagt merke til både i klubben og fra tribunen med sin hardt arbeidende og oppofrende spillestil i både offensiv- og defensivsone.

Klubben innfridde forventningene jeg hadde på forhånd. Jeg håpet og trodde vi skulle kjempe på øvre halvdel, og det gjorde vi jo også. For min egen del synes jeg det gikk greit. Første sesong som center på noen år, så det var litt uvant i starten. Synes jeg får spilt på mine styrker stort sett, samtidig som jeg vet at det finnes mer å gå på, kanskje spesielt offensivt. Litt kjedelig at min beste kamphelg kom i sesongens siste kamper, men får prøve å ta med meg formen inn i neste sesong, forteller Sivert om sin første sesong i klubben.

 

Den kommende sesongen blir Siverts fjerde sesong i 1. divisjon og han er godt etablert og vant med nivået. Nå er han klar for at kjempe om den sluttspillplassen laget gikk glipp av under forrige sesong.

For laget sin del synes jeg vi må prøve å bli bedre enn forrige sesong og hvert fall kvalifisere oss til kvalik igjen. Personlig håper jeg som sagt å prestere på et jevnere og høyere nivå, og bidra med alt jeg kan for at laget skal lykkes, avslutter Sivert.

 

Les mer om Sivert her: https://www.eliteprospects.com/player/297316/sivert-garvik

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

 

 

Posted in bredde

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *