Facebooktwitter

Didrik Wågsæther er klar for sin femte sesong i klubben!

 

Didrik er en hardt arbeidende lagspillere som jeg kan bruke både som forward og back. I tillegg er han en fantastisk person også utenfor isen, sier hovedtrener Teemu Elomo om re-signeringen.

 

Didrik kom til oss fra moderklubben Bergen under sesongen 2017/18 og er nå altså klar for sin femte sesong i klubben, i tillegg til å spille i klubben gjør han også et stort jobb i breddeavdelingen hvor han med sin erfaring har bidratt som trener.

Det kjennes veldig bra, stolt over å spille her. Og nå som a-laget har blitt en egen elite avdeling tror jeg det blir enda mer profesjonelt og høyere nivå her nå, sier han selv om sin re-signering.

 

Didrik var med og spilte laget opp fra 2. divisjon 2018/19 og har vart en bidragene årsak til at klubben gjort den utviklingen som vi gjort de siste årene.

Klubben har utviklet seg ekstremt mye de siste, både på og utenfor isen. Når jeg kom var jo Seagulls en amatør klubb. Nå er jo klubben en elite klubb, så det er gledelig både for Haugesund og for norsk hockey, forteller Didrik om reisen han har vært med på de siste årene.

 

27-åringen har frem til nå 10 sesonger på seniornivå hvor av 8 av disse er fra 1. divisjon. Totalt står han oppført med 51 poeng på 198 kamper i 1. divisjon, under forrige sesong ble de 4 poeng på 24 kamper.

Jeg syns vi gjorde det veldig bra under forrige sesong og var veldig i siget i det corona stoppet opp sesongen. Tror vi kunne ha overrasket i kvaliken. Personlig så synes jeg at jeg har mer å gå på enn det jeg viste ifjor. Fikk jo ikke med meg sesongoppkjøringen på grunn av en mindre skade så satser på at jeg gjør det ennå bedre den kommende sesongen, sier Didrik.

 

Med sin bakgrunn i fra spill på høyt nivå over lang tid og ikke minst sin lange tid i klubben blir Didrik en viktig spiller for laget den kommende sesongen, både på og utenfor isen. Han vil gå foran med sin erfaring å vise hva som kreves av de nye og unge spillerne for å prestere på dette nivået og vise hva som er forventet av en ismåke!

Nå som jeg er en av de eldste og mest rutinerte så vil jeg prøve å være en ledertype og et forbilde både på og utenfor isen for de yngre. Vi kan ikke ha lavere forventninger til laget enn i fjor, så vi må nå play-off, avslutter Didrik.

 

Les mer om Didrik her: https://www.eliteprospects.com/player/52222/didrik-wags%C3%A6ther

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

 

 

Posted in spillerstall

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *