Facebooktwitter

Daniel Brandshaug er klar for en ny sesong sammen med oss!

 

Daniel er en sterk forsvarsspiller med et bra skudd som også kan vikariere som forward. Uheldigvis sluttet forrige sesong med skade for han, men nå ser jeg frem imot at se han i aksjon igjen den kommende sesongen, sier hovedtrener Teemu Elomo om re-signeringen.

 

Det blir den fjerde sesongen i lyseblå-drakt, fordelt på to forskjellige opphold, for 23-åringen fra Bergen. Første gangen han var her var i 2015/16 når han var utlånt fra moderklubben Bergen IK. Det har så langt blitt 15 poeng på 68 kamper i 1. divisjon, hvor 11 poeng kom i løpet av 20 kamper forrige sesong.

 

– Det er en kjempe god lagmoral i laget og en god trener. Jeg trives veldig godt i laget, og alle rundt laget. Forrige sesongen gikk bra, men ville jo selvfølgelig at vi skulle plassert oss ennå høyere opp på tabellen. Nå er jeg veldig spent hvordan troppen vil se ut, men forventer at vi ligger i toppen av første divisjonen til neste sesong! Personlig har jeg ikke satt meg noen målsetting for neste sesong, men for meg så er det ikke mine poeng som er viktigst, men poengene til laget. Så om vi ligger nærmere første plassen denne sesongen enn forrige sesong er jeg fornøyd med sesongen, sier Daniel selv om det nye kontaktet og om sine forventninger til neste sesong.

 

Les med om han her: https://www.eliteprospects.com/player/345729/daniel-andersen-brandshaug

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

Posted in spillerstall

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *