Facebooktwitter

Vi ønsker Frode Vangdal velkommen til klubben som ny markedssjef!

 

Sesongens sannsynligvis viktigste signering er i havn og den aller viktigste signeringen for fremtiden, for at fortsette utvikling av klubben. Frode Vangdal trer inn i en nyopprettet stilling som markedssjef med fokus på salg inn mot bedriftsmarkedet her på Haugalandet.

 

Ansettelsen av Frode var helt nødvendig for klubbens fortsatte utvikling og blir et stort løft for hele Haugesund Ishockeyklubb. Vi ønsker Frode hjertelig velkommen inn i hockeyfamilien, sier styreleder Anna Dahlqvist.

 

Frode har høyere utdanning via BI med Mastergrad i Consulting som foreløpig siste tilskudd. Han har utstrakt kjennskap til næringslivet på Haugalandet etter å jobbet med salg og markedsføring i over 25 år.

 

Jeg har gjennom flere år fulgt den fantastiske utviklingen i Haugesund Ishockeyklubb og gleder meg til å bli med å løfte klubben til nye høyder. De har lagt ned et godt og seriøst arbeid med begrensede ressurser, og vi vil nå legge en langsiktig markedsplan for å styrke økonomien og satsingen fremover, forteller Frode selv.

 

Ansettelsen av markedssjef blir den første fulltids ansettelsen i administrasjonen. Den sportslige delen av klubben holder allerede nivå med klubbene i toppen av 1. divisjon, noe som vi har vist under de siste to sesongene. Med Frode på plass får vi nå også mulighet at få den administrative delen av klubben opp på samme nivå. Nå er den nye markedssjefen med sin brede erfaring og sitt store kontaktnett klar for at sette i gang med jobben at løfte klubben opp på neste nivå.

 

Det jeg liker mest med klubben er at det er et yrende liv på ungdomsnivå, noe som er et godt signal for veien videre. Jeg tror også det er veldig mange som enda ikke har opplevd hvor gøy ishockey er live, både som utøvere og tilskuere, avslutter Frode.

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

 

 

Posted in klubbinfo

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *