Facebooktwitter

Thomas Haugsnes er klar for en ny sesong sammen med moderklubben!

 

18-åringen fra Haugesund, som kan spille både back og forward, har gått gradene oppover i vår egen organisasjon og har de siste to sesongene representert a-laget i 1.divisjon. Samtidig som han også spilt kamper for våres U18-lag.

 

Jeg er en som liker å spille hardt og tøft, og vil vel si at jeg er en ganske ydmyk spiller på isen og i garderoben ettersom jeg har vært yngst på laget ganske lenge nå. Største forskjellen mellom U18- og a-laget et farten på spillet, alt går mye fortere med a-laget, og selvfølgelig motstanderne. Jeg gikk fra å være en av de største i ligaen i U18 til en av de minste på laget. Jeg føler at i løpet av de to siste sesongene så har jeg forbedret både spilleforståelsen min og hvordan jeg takler press, forteller Thomas om seg selv.

 

Under forrige sesong ble det 14 kamper i 1. divisjon med a-laget, uten at han noterte seg for noen mål poeng. Desto flere ble det for U18-laget, der gjorde han 17 poeng på 8 kamper. Totalt står har oppført med 25 kamper for a-laget i 1. divisjon.

 

Jeg fikk være med på benken i de fleste kampene og fikk også et par skift i noen kamper, det var et skikkelig adrenalin rush for meg. Det er noe helt annet å spille med de store gutta, alt skjer så fort. Og det er jo selvfølgelig en god følelse når du kjenner etter et skift fra en kamp at du fikk ting til som du har tenkt over og øvd på. Målet mitt for min hockey karrieren er å nå så langt som mulig, og gjøre alt jeg kan for å oppnå målet mitt. For neste sesong er det selvfølgelig å utvikle meg enda mer som hockeyspiller, og bli større og sterkere. Slik at jeg forhåpentligvis kan bygge meg opp å få enda flere skift på isen, avslutter Thomas.

 

Les mer om Thomas: https://www.eliteprospects.com/player/674645/thomas-helvik-haugsnes

 

Foto: Sofie Alexandra Kitterød / Brian Mchattie

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

Posted in spillerstall

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *