Klubbinfo

Facebooktwitter

Haugesund Ishockeyklubb er en klubb som ble stiftet 9. Januar 2009. Klubben har grodd enormt de siste årene. Ishockey var på den tid en ny idrett i regionen, men med årene har klubben tiltrekt seg mange nye hockeyspillere og fans. Det er mange barn på Skøyte og Hockeyskolen der de har det gøy, i tillegg til at de lærer seg å stå på skøyter. Kubben har nå rundt 300 medlemmer.

ishockey har også tiltrekt seg voksne, hvor mange har fått prøve seg på A-laget. A-laget startet i 3. divisjon. I 2012 jobbet de seg opp til 2. divisjon. To år senere ble de seriemestere da de vant 18 kamper og tapte 4. Etter det har de spilt en sesong i 3. divsjon og to sesonger i 2. divisjon. Nå spiller de i en konkurransedyktig serie med mange jevne lag . I 2016-17 sesongen vant de 9 kamper,  1uavgjort og tapte 14.

Haugesund har denne sesongen lag i mange årsklasser. Det er U8/9, U10/11, U13, U16, Old boys, kvinner og A-laget. U8/9 deltar i turneringer der de møter lag fra vestlandet. U10/11 spiller i sørvestlandsserien. U13 skal også delta i sørvestlandsserien. U16 skal delta i nasjonalserie U16b der de møter lag fra hele Norge. Og A-laget skal delta i 2. divisjon.

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *