Personvernerklæring

Facebooktwitter

Informasjon om cookies og personvernerklæring

Personvernerklæring og vår bruk av cookies

Følgende personvernerklæring gjelder for Haugesund Ishockeyklubbs nettsted, www.seagulls.no, og vårt nyhetsbrevprogram.

Personopplysninger som behandles hos oss Haugesund Ishockeyklubb samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som hentes inn hos oss:

/Nyhetsbrev:

Navn og e-post adresse (kun ved aktiv påmelding av nyhetsbrev)

Informasjon om din respons på nyhetsbrevutsendelser

/Nettstedet:

Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse

Hvordan vi bruker personopplysningene:

/Nyhetsbrev:

Kontaktinformasjonen som samles inn til bruk i vårt nyhetsbrevprogam brukes til å sende deg nyhetsbrev med oppdateringer om klubben, kamper, og nytt fra Haugesund Ishockeyklubb. Informasjonen om din respons knyttet opp til nyhetsbrevet brukes til å forbedre neste utsendelse med bakgrunn i din åpningsrate, lenkeklikk og evt. opt-out.

/Nettsted:

Informasjonen som samles inn på våre nettsider brukes for å optimalisere nettstedets brukeropplevelse og funksjonaliteter basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov/ intensjon ved besøk til seagulls.no. Vårt mål er at du enkelt skal finne det du leter etter og at sidene våre skal være både inspirerende og intuitive.

Hvordan personopplysninger innhentes:

Haugesund Ishockeyklubb samler inn opplysninger via følgende skjema og digitale verktøy:

/Nyhetsbrev:

Digitalt skjema for påmelding av nyhetsbrev på nettstedet – må aktivt fylles ut digitalt

På muntlig forespørsel og samtykke fra eksisterende kunder

/Nettstedet:

Ved hjelp av cookies på nettstedet – data samles automatisk. Les mer om våre cookies lengre nede på denne siden.

Hvordan personopplysninger lagres

/Nyhetsbrev:

Kontaktinformasjon til bruk i utsendelse av nyhetsbrev lagres i vår konto hos Mailchimp. Kontoen er sikret med passord og er kun tilgjengelig for utvalgte ansatte i Haugesund Ishockeyklubb.

/Nettsted:

Informasjon om din bruk av nettstedet lagres i diverse informasjonskapsler – se beskrivelse av alle våre informasjonskapsler lengre nede på denne siden.

Frivillig samtykke

/Nyhetsbrev:

Det er helt frivillig å gi fra seg personopplysninger som kontaktinformasjon. For å sende nyhetsbrev er vi i Haugesund Ishockeyklubb derfor pliktig til å forespør om ditt samtykke. Du vil ikke motta informasjon fra oss så lenge du ikke har gitt oss ditt samtykke.

Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst, og bli slettet fra vårt nyhetsbrevprogram. Du har også krav på retting eller sletting av uriktige eller mangelfulle opplysninger. Ta kontakt med oss om du trenger å korrigere dine personopplysninger eller slette ditt samtykke. Ta kontakt mer.

Vi i Haugesund Ishockeyklubb følger de norske personvernlovene. Les mer om dette på Datatilsynets sider.

/Nettsted:

De fleste nettlesere er stilt inn på å godta cookies. Hvis du foretrekker, kan du sette din nettleser til å avvise cookies, eller til å kun avvise tredjeparts cookies.

NB: Dersom du velger å avvise cookies risikerer du å miste tilgang til enkelte funksjoner på andre nettsteder som er avhengig av cookies for å levere tjenester eller brukeropplevelse, som for eksempel netthandel og innlogging.

Hva er informasjonskapsler/ cookies?

Haugesund Ishockeyklubb benytter informasjonskapsler, bedre kjent som cookies. En cookie er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk på nettsiden og for å kunne gjenkjenne datamaskinen din. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg.

En cookie er ikke ett program og inneholder ikke virus.

Har du spørsmål eller ønsker du å korrigere eller slette ditt samtykke? Kontakt oss

Facebooktwitteryoutubeinstagram