Facebooktwitter

Alle barn og unge er velkommen til Skøyte- og hockeyskolen! De 2 første gangene kan man prøve GRATIS!

4-8 år

Innformasjon vil bli rette nærmere oppstart for sesongen 20/21
For sesongen 2020/21 har Skøyte- og hockeyskolen blitt planlagt med 1 trening per uke, samt mulighet til å benytte klubbens “fri-is” tilbud på lørdager.

 

FØRSTE GANGS PÅMELDING/REGISTRERING:

Barnet må registreres med kontaktinformasjon etc, før dere får lov å gå på isen. Har dere ikke vært registrert tidligere, ber vi om at dere møter opp i god tid før treningen starter. Alle barna skal være på isen klokken 1715 (Tid blir rettet nærmere oppstart). ferdig påkledd. Det er 2 gratis prøvetimer hos oss, slik at man kan se om dette er noe barnet synes er morsomt.

Etter at betalingen er registrert hos oss, vil barnet få utlevert en av våre offisielle Skøyte- og hockeyskolen treningstrøjer.

 

OPPMØTE OG OPPLEGG

Bruk garderobene til å skifte til skøyter og evnt hockeyutstyr. Det er skiltet til garderobene, og det vil være folk fra klubben som kan rettlede også.

Møt i god tid, spesielt første gang dere skal komme til oss, dvs minst 30 minutter før trening starter!

  • Vi er ikke en plass hvor man kommer 3 minutter før vi skal på isen, for da blir alt helt feil for barna…
    For at dete skal bli en god opplevelse for barna,  så er det nødvendig at dere møter opp 30 minutter før vi går på isen, Ta gjerne kontakt for mer informasjon
  • Alle barn må STARTE på Skøyteskolen, og arbeide seg gjennom skøyteskolens 3 nivåer før de kan starte på hockeyskolen (puck og køllegruppene). De tre første nivåene vil i all hovedsak fokusere på god skøyteteknikk, balanse, koordinasjon og motorikk
  • Nivå 1 er nybegynnere/som aldri, eller har lite erfaring med skøyting. Har dere et barn som skal starte hos oss, vil vi at dere møter frem til Nivå 1 sine treninger.
    • Det er trenerene som flytter barna opp til et høyere nivå.
  • Mener dere at barnet deres har et høyere nivå, snakk med trenerne når dere kommer.

 

  • Alle får prøve Skøyte- og Hockeyskolen 2 ganger helt gratis, for å se om de liker seg.
  • Alle kan få låne hjelm og skøyter de første gangene… og hvis barna liker seg MÅ dere investere i skøyter og hjelm.
Facebooktwitteryoutubeinstagram