Nye sponsorer

Facebooktwitter

Haugesund Ishockeyklubb kan tilby gode og rimelige muligheter for eksponering av din bedrift, både nasjonalt og lokalt. Både våre ungdomslag og våre seniorlag er ute og representerer klubben i store deler av syd/midt-Norge.

Vi tilbyr blant annet draktreklame og hjelmreklame på aldersbestemte lag samt på A-laget. Videre er det også gode muligheter for eksponering i Haugesund Ishall, der ishockeyklubben har anledning til å selge reklame på vant, isen og klokke. Denne reklamen vil da også være eksponert for de andre brukerne av ishallen (åpen publikumsskøyting, curling, stevner etc).

Vi har også ledige plasser for eksponering på den siden publikum ser under hele kampen. Reklamen er synlig i hallen både under kamper, treninger, ved arrangementer i ishallen og under den svært populære åpne publikumsskøytingen.

I dokumentet under finnes det en oppstilling av reklame og sponsormuligheter til klubben, og kostnadene for dette. Det er også listet opp kontaktinformasjon til sponsorutvalget. Vi publiserer snart en ny presentasjon som inneholder oppdatert informasjon om den kommende sesongen. Sesongen 2015-16 gir en god indikasjon vedrørende prisforholdene.

Ikke nøl med å ta kontakt om dette høres spennende ut!

Sponsorpresentasjon av Haugesund Ishockeyklubb 2015/16

Facebooktwitteryoutubeinstagram