Facebooktwitter

Det ble en blandet kompott med resultater for Seagulls lagene i løpet av dagen i dag.

– JU8-9 arrangerte i dag turnering hjemme i Haugesund Ishall. Stavanger JU8 og JU9 samt Lyderhorn JU9 var på besøk. Det har vært en fin dag for de 10 jentene fra Seagulls, noen har spilt kamper tidligere i sesongen, men noen hadde også sin første kamp i Seagullsdrakt 👏

– U12 spilte to jevne kamper mot Stavanger. Men det var Seagulls som var det beste laget i begge kampene og fikk med seg to vinster hjem til Haugesund. Begge kampene endte 4-3 👍

– U15 gjorde akkurat det samme som U12, vant begge kampene mot Stavanger, men her var resultatet ikke like jevnt. Første kamp endte 15-5 og den andre 7-2. To klare Seagulls vinster hjemme i Haugesund Ishall 👌

– U18 hadde det tyngre borte i SpareBank 1 Moss Ishall. Etter en lang bussreise over fjellet var Kråkene Moss et hakk kvassere en Seagulls i sluttet av kampen. Det stod 3-3 etter to spilte perioder. I tredje gikk Seagulls opp i ledelse men Moss klarte at både kvittere og gå opp i ledelse før kampen var slutt, 5-4 ble slutt resultatet.
Målscorer Seagulls: Torbjørn Eliassen (2), Iben Norrbotten, Martin Dybdal Dahlqvist.
Ny kamp imorgen, med en god natts søvn og uten en langbuss tur i benen er laget klart for å revansjere dagens tap 👊

– A-lagets kamp mot Hasle-Løren Ishockey ble også denne gangen et jevnt oppgjør, denne gangen ble det dessverre tap på overtid og kun et poeng til Seagulls.
Seagulls gikk opp i ledelsen i første periode gjennom Ole Løvåsvåg, i begynnelsen av andre økte man på sin ledelse gjennom Juuso Rämö. Hjemmelaget reduserte og kvitterte deretter, begge gangene i powerplay før dem også gikk opp i ledelsen. I sluttet av perioden kvitterte Martin Lund for Seagulls, 3-3 med en period igjen.
Seagulls var igjen i førersetet og gikk opp i ledelsen tidlig i siste perioden ,gjennom Philip Åman, men Hasle-løren ville ikke gi seg og klarte at kvittere igjen noen minutter etterpå. Resultatet stod seg ut kampen og i overtid var det hjemmelaget som var mest effektivt og fikk med seg det ekstre poenget.
Banens beste hos Seagulls ble keeper Mats Smedsrud, som reddet 48 av Hasle-lørens 53 skudd 🌟
Imorgen venter Furuset Ishockey, som i dag tapte mot Lørenskog Ishockeyklubb.

Posted in Ukategorisert

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *