Facebooktwitter
Det blev dessverre også tap for både U13- og U18 laget idag 😞
U13 møtte Lyderhorn i to kamper hjemme i Haugesund Ishall. Selv om vi i perioder spilte jevnt med laget fra Bergen var de likevel noen hakk bedre og gikk seirende ur begge kampene med henholdsvis 5-1 og 14-0.
For U18-laget var det lenge jevn borte i Gjøvik Olympiske Fjellhall. Dessverre ble hjemmelaget litt for sterke ut over i kampen og stakk av med seieren. Kampen endte 7-4 til Gjøvik, lagene møtes i en treningskamp imorgen før de tar bussen hjem til Haugesund igjen.
Målscorer for oss ble:
1-0
2-0
2-1 Iben Norrbotten
2-2 Martin Dybdal Dahlqvist (Thomas Tverderøy)
3-2
3-3 Iben Norrbotten (Thomas Haugsnes)
4-3
5-3
6-3
7-3
7-4 Pavel Gulin (Magnus Engløkk)
Posted in bredde

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *