Facebooktwitter

Martin Lund er klar for en ny sesong med oss!

 

Martin er en spiller med mye rutine selv med sin unge alder (27år). Han tar ansvar, og er med å drar lasset i laget, seie sportslig leder Tore Tverderøy Jr.

 

Forwarden som opprinnelig er fra Asker kom til oss fra Bergen innfør sesongen 2019-20. Med 7 poeng på 83 kamper i GET-ligaen (Fjordkraft-ligaen) og 275 poeng på 268 kamper i 1. divisjon er Martin uten tvil en av de mest rutinerte spillerne på laget.

Martin er en ekstremt viktig spillere for klubben, han er en av de beste spillerne i hele 1. divisjon, seie Teemu selv om re-signeringen.

 

Forrige sesong stod Martin for 30 poeng på de 25 kampene som ble spilt og er en av spillerne som skaper tyngde for laget i det offensive spillet.

Sesongen gikk ganske bra for laget, vi hadde som mål at nå sluttspillet og det var akkurat der på fjerdeplass vi lå når sesongen ble stoppet. Synd med korona som ødelegger muligheten for sluttspill, men sånn ble det. For min egen del så var jeg ikke helt der jeg ønsket å være, forventer mer av meg selv å det skal dere få denne sesongen, sier Martin med et smil.

 

Nå har han altså signert for sin tredje sesong med klubben, han trives godt i byen og er klar for å legge ned jobbet som kreves for at fortsette suksessen som laget har hatt de forrige to sesongene i 1. divisjon.

Det er alltid godt og signere en ny kontrakt, sette i gang treningen og forberede meg til ny sesong. Målsetningen neste sesong er at gjøre det bedre enn året før for klubben, laget og meg. Jeg skal bidra med mitt for at det skjer. Vi skal til sluttspill, bite godt ifra oss og sette hockeyen i Haugesund skikkelig på kartet, avslutter Martin.

 

Les mer om Martin her: https://www.eliteprospects.com/player/67378/martin-lund

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

 

 

Posted in spillerstall

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *