Facebooktwitter

Oliver Renden er klar for en ny sesong med klubben!

Sånn rent teknisk sett er det ikke en re-signering ettersom Oliver signerte en to-års kontrakt innfør sesongen 2020/21.

 

Oliver er en dyktig forsvarer med sin hoved styrke i den defensive sonen, han har et bra skudd og bruker sin fysiske størrelse til sin fordel. Han tok store steg i sin utvikling under forrige sesong og jeg har store forhåpninger om at han vil bli endå bedre den kommende sesongen, sier hovedtrener Teemu Elomo.

 

20-åringen fra Oslo kom til oss fra Vålerenga sitt U21-lag innfør sesongen 2019/20 for å få spilletid på seniornivå og fortsette den fine utviklingen han hadde hatt oppigjennom årene i Vålerengas junioravdeling.

Jeg har kommet meg godt til rette i byen og i klubben. Det har vært to fine år, og jeg gleder meg til et til. Føler jeg har hatt en god og jevn utvikling på isen de siste to sesongene, vi har hatt bra trenere som har vært engasjert i å utvikle spillerne, sier Oliver.

 

Fra sin forsvarsposisjon står han oppført med 8 poeng på 50 kamper hos oss de siste to sesongene.

Sesongen i fjor gikk jo bra både personlig og for laget, men er lysten på å gjøre det enda bedre i år. Denne sesongen forventer jeg like god lagånd som vi har hatt de andre sesongene og at vi klarer å nå kvalik igjen, avslutter Oliver

 

Les mer om han her: https://www.eliteprospects.com/player/388731/oliver-renden

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

 

 

Posted in spillerstall

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *