Facebooktwitter

XXL og CCM blir nye hovedleverandører av utstyr og klær til klubben!

 

Vi har signert en 3-årig samarbeidsavtale med XXL og CCM hvor de blir hovedleverandører av utstyr og klær til klubben.

Dette er en fantastisk avtale for hele klubben, helt fra a-lag ned til hockey- og skøyteskolen. I tillegg er det enda et skritt i rett retning for at profesjonalisere klubben og driften ytterligere, sier leder av sponsor- og markedsutvalget Jan Martin Kristiansen.

 

Avtalen vil sikre og gi en mer forutsigbar tilgang på utstyr av høy kvalitet til våre lag via XXL sin store lagerkapasitet. Dessuten vil alle klubbens medlemmer i tillegg til klubbkvelder med gode tilbud få enkel tilgang på rett og riktig utstyr og profilerte trenings-klær i den lokale XXL butikken på Oasen kjøpesenter. Medlemmer vil også få tilgang på et bredt utvalg av CCM sine produktet i klubbens egna nettshop hos XXL. Vi håper at dette sammensatt vil øke muligheten for oss at spre sporten i regionen.

 

XXL blir en stolt samarbeidspartner til Haugesund Seagulls og hele hockey miljøet på Haugalandet. Med denne avtalen treffer vi både elite og bredde, og det er viktig for oss i XXL og kunne være en profesjonell og tilstedeværende aktør for alle nivåer som har et hjerte som banker for hockey. Vi gleder oss til de kommende sesongene, sier Sindre Lunde på teamsales hos XXL

 

Mer info for medlemmer kommer via lagledere for respektive lag innfør og under neste sesong.

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

 

 

Posted in sponsor

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *