Facebooktwitter

Vi ønsker forwarden Simen Talge velkommen til klubben!

 

Jeg er en fysisk spiller med mye fart som er veldig glad i å score mål. Jeg er en ledertype med mye erfaring fra høyt nivå og jeg håper jeg kan være med og bidra med det både på isen og i garderoben, forteller Simen om seg selv.

 

22-åringen fra Stavanger har solid erfaring fra spill med Stavanger Oilers, der han har representert deres A-lag i øverste divisjon de siste seks sesongene.
Totalt har det blitt 26 poeng på 116 kamper i Fjordkraft-ligaen, i tillegg til to sesjoner i Champions hockey league.
Sesongen 2015/16 ble han Norgesmester sammen med Oilers og har også NM-sølv sammen med deres U20- og U21-lag.

 

Nå velger han at ta opp hockey karrieren igjen hos oss etter at han i April i år annonserte at han la skøytene på hyllen.

 

Jeg har hørt mye bra om klubben, både om ledelsen og støtteapparatet rundt laget. Totalpakken med det og at jeg får mulighet at jobbe samtidig som jeg kan spille hockey på et bra nivå var det som lokket. Her får jeg mulighet til å finne tilbake til hockeygleden gjennom å få spilt på mine styrker som jeg ikke helt fikk vist frem i Stavanger Oilers, og ikke minst at få være med å hjelpe en ung klubb at etablere seg i toppen, sier Simen om sitt valg at ta opp hockey karrieren igjen.

 

Simen blir en utrulig spennende spillere at få inn i vår organisasjon, som er vant til å levere etter høye krav og forventninger. Med en solid poengfangst på både U20- og U21-nivå har han vist at han har de offensive kvalitetene som trengs og kan levere dersom han får tillit og spilletid.

 

Jeg håper at laget gjør det bra neste sesong og at jeg kan være med og bidra med att gjøre poeng, selv om jeg ikke liker å sette personlige mål, men jeg er ju glad i at score mål og spille frem andre. Satser på at det blir mye gøy for publikum og supportere neste sesong, avslutter Talge.

 

 

Les mer om Simen her: https://www.eliteprospects.com/player/297313/simen-talge

 

 

Se intervju med Simen Talge her:

 

 

Foto: Brian McHattie

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockeyklubb

 

 

 

Posted in spillerstall

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *