Facebooktwitter

Velkommen tilbake Mathias Hægland Moen!

 

Jeg er en hardtarbeidene spiller som har god kontroll i rundvantet. Fikk et veldig bra inntrykk av klubben sist jeg var her, og ble overraska over så utrolig profesjonelt alt var og ikke minst så hyggelige alle i og rundt klubben var, forteller Mathias.

 

Den 21-årige forwarden fra Stavanger var på utlån til oss fra U21-laget til Stavanger Oilers under sesongen 2019/20. Det var et kort opphold og det ble kun 3 kamper. Men han viste nok på de tre kampene til at vi nå tok kontakt igjen når han nå ble for gammel for U21 og ikke fikk kontrakt med a-laget til Stavanger. I U21 elite står han oppført med 22 poeng på 58 kamper og var med og tok NM-sølv med laget under 2018/19 sesongen.

 

Jeg forventer at det blir eg bra sesong med masse god hockey og gleder meg masse til å spille for Seagulls igjen. Skulle egentlig ikke forsette med hockey, men kjærligheten for sporten ble for stor når jeg fikk tilbud her i Haugesund, så kunne ikke takke nei, avslutter Mathias.

 

Les mer om han her: https://www.eliteprospects.com/player/415545/mathias-hægland-moen

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockey

Posted in spillerstall

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *