Facebooktwitter

 

Karmøy-keeperen Nicolai Sivertsen en klar for en ny sesong!

 

På isen er jeg fokusert og konsentrert. Jeg er målrettet og trener for å bli best mulig! I garderoben er jeg rolig og trives med laget, forteller det unge keeper talentet om seg selv.

 

17-åringen fra Avaldsnes skrev sitt første seniorkontrakt innfør sesongen i fjor, han fikk sin første start på seniornivå i en treningskamp mot Stavanger i sesongsoppkjøringen. Under sesongen ble det dessverre ingen kamper for a-laget men han var med på benken ved flere tilfeller. Han representerte også vårt U18-lag under forrige sesong.

 

Som ung keeper har jeg hatt stort utbytte av og trene med A-laget. Det har vært gøy med større utfordringer og høyere tempo enn jeg har vært vant til. Jeg har utviklet meg på alle områder og føler jeg er blitt en mye bedre keeper. Å få tillit i treningskampen var utrolig motiverende og jeg var nervøs før kampen. Støtten fra laget var veldig bra og jeg følte jeg gjorde en god kamp, forteller Sivertsen.

 

Karmøys første hockeyspiller på elitenivå er i utgangspunkt med for å lære og utvikles, men er absolutt med og konkurrerer om reserve plassen og på sikt ser klubben for seg at han skal kunne ta første plassen.

 

Jeg trives godt med hockey og ønsker å nå så langt som mulig. Jeg vil fortsette og jobbe målrettet og vil vil kjempe for en plass i troppen denne sesongen, avslutter Nicolai.

 

Les mer om Nicolai her: https://www.eliteprospects.com/player/674653/nicolai-sivertsen

 

#helehaugalandetsklubb #ismåker #haugesundishockeyklubb

 

 

Posted in spillerstall

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *